Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 02-02-2019
Zegarek spełnił moje oczekiwania...bardzo polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olafka
  • Data napisania recenzji: 29-01-2019
Błyskawiczne wykonanie grawerowania i równie szybka wysyłka. Zamówienie dokonane sprawnie szybko - kompletne. Jestem super zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 28-01-2019
Super szybka wysyłka, pełen profesjonalizm. Towar zgodny z oczekiwaniami.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 03-01-2019
Bardzo dobry sklep :) Szeroki asortyment w konkurencyjnych cenach.Dobry kontakt i szybka dostawa.Gorąco polecam!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 21-12-2018
Bardzo polecam sklep yesap.com :-) możliwość negocjacji ceny produktów to nie fikcja. Kontakt z obsługą bardzo miły i sprawny, nawet w weekend! Zakupy przyszły bardzo szybko, były dobrze zabezpieczone. Na pewno będę polecać ten sklep :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 17-12-2018
Wszystko w porządku, zegarek u mnie w 2 dni, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 16-12-2018
Bardzo dobrze
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: WASILJEW
  • Data napisania recenzji: 13-12-2018
Bardzo miła i profesjonalna obsługa , produkt zgodny z opisem , wygląd taki jak na zdjęciu , bardzo szybka dostawa . Bardzo polecam ten Sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 12-12-2018
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 11-12-2018
Bardzo korzystna cena zegarka, w porównaniu z innymi sklepami i błyskawiczna przesyłka. Świetnym dopełnieniem świątecznego zakupu byłaby możliwość wybrania blaszanego pudełka na zegarek Casio. Wszystko zdecydowanie na plus. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamila
  • Data napisania recenzji: 09-12-2018
Szybko i sprawnie. Sklep godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 08-12-2018
na czas zgodnie z opisem - polecam!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 07-12-2018
Bardzo bardzo dobra obsługa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 07-12-2018
W pełni profesjonalne podejście do klienta. Pakowanie i czas realizacji jest na prawdę na wysokim poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
Przekonałam się własnej skórze, że zrobiłam SUPER zakup
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PRZEMYSŁAW
  • Data napisania recenzji: 04-12-2018
Szybko i sprawnie. Polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 04-12-2018
Zegarek przyszedł bardzo szybko. Sam produkt w dobrej cenie, spełnił oczekiwania. Chwali się duży wybór kurierów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roman
  • Data napisania recenzji: 30-11-2018
Szybko, sprawnie i zgodnie z ofertą- polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 28-11-2018
Szybko i sprawnie a do tego tanio. Brawo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania recenzji: 26-11-2018
Szybko i sprawnie, polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 20-11-2018
Bardzo profesjonalny sklep. Atrakcyjne ceny, świetny, uprzejmy kontakt z klientem, szczegółowe informacje o poszczególnych etapach zamówienia, natychmiastowa realizacja, wysyłka. Zdecydowanie polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 10-11-2018
Zegarek dotarł do mnie z dwiema rzucającymi się w oczy rysami na kopercie, mimo że zegarek był nowy - tutaj nie mam zastrzeżeń. Sklep wymienił mi go na inny egzemplarz bez żadnego problemu, więc mogę stwierdzić, że firma jest godna zaufania. Albo trafił mi się zegarek zwrócony wcześniej przez kogoś innego, albo taki przyszedł już do firmy z fabryki. Ciężko powiedzieć. W każdym razie daję 4 gwiazdki za jakość obsługi i za jakość produktu, bo pracownicy sklepu powinni zwrócić większą uwagę na to, co wkładają do przesyłki. To jest szczególnie ważne przy zakupach na odległość, kiedy klient ogląda towar, dopiero kiedy wyjmie go z paczki, a nie przed zakupem jak w sklepie stacjonarnym. W moim przypadku skończyło się jedynie na stracie czasu. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu i ze sposobu, w jaki sklep podszedł do problemu. Czas realizacji zamówienia też zasługuje na pochwałę. Paczka została wysłana przez sklep zaraz po wpłynięciu zamówienia. Polecam zakupy w yesap.com
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 29-10-2018
Polecam zakupy w tym sklepie, ceny bardzo konkurencyjne, obsługa klienta szybka i sprawna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: kryspin skiba
  • Data napisania recenzji: 16-10-2018
szybko, konkretnie, bez przygód
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:

Wybrane produkty promocyjne

Walentynki Belka
  • Anne Klein
  • Baby-G
  • Casio
  • Danish Design
  • EDIFICE
  • G-SHOCK
  • Giacomo Design
  • Lacoste
  • Lorus
  • Morgan
  • NAUTICA
  • Pulsar
  • Ruben Verdu
  • Sekonda
  • Timberland
  • Timex
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail